Kiss Ambrus a Városháza homlokzatáról: Minden beruházásnál van hiba

A Magyar Nemzet számolt be elsőként arról, hogy a Városháza épületének udvar felőli részének homlokzatfelújítási munkálatai során súlyos hibákat követhetett el a kivitelező. Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes szerint minden beruházásnál van hiba. A Fidesz–KDNP frakcióvezetője szerint pedig előjött a Mekk Mester-szindróma.

2024. 04. 24. 15:48
null
2021.11.10 Budapest Városháza, városháza eladása, Karácsony Gergely Fotó: Kurucz Árpád Fotó: Arpad Kurucz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akár nagyobb darabok is kiszakadhatnak a Városháza homlokzatára felvitt anyagból, amely számos helyen nem tapadt hozzá megfelelően a teherhordó szerkezethez. Legalábbis ez derült ki a Magyar Nemzet által megszerzett dokumentumokból. Információink szerint a Városháza egyes munkatársai pedig hiába jelezték a problémákat, inkább kirúgták őket az állásukból.


Kiss Ambrus, főpolgármester-helyettes most azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy a beruházás még nem fejeződött be, a kivitelező pedig elvégzi a szükséges javításokat ott, ahol kell. A politikus meglátása szerint minden beruházásnál van hiba, azt pedig tagadta, hogy ezek a hibák életveszélyesek lennének.

 Előjött a Mekk Mester-szindróma

– ezt pedig Wintermantel Zsolt mondta a Magyar Nemzetnek. A politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy egy belső jelentés szerint botrányos minőségben készül el a Városháza felújítása, rengeteg helyen hiba van, a műemléki homlokzatra pedig nem jól tapadt fel a vakolat. Wintermantel azt kezdeményezte, hogy minden dokumentumot hozzanak nyilvánosságra, mert komoly gyanú merült fel, hogy nem megfelelő minőségben készül el a beruházás.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.